Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Artros hos Joint Academy - artrosbehandling direkt via mobilen i Malmö

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Malmö - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Söndag Dygnet runt

Artros

Artros är världens vanligaste ledsjukdom och i Sverige drabbar den en av fyra personer över 45 år. Sjukdomen påverkar brosket i lederna och kan aldrig botas helt, men via Joint Academy kan du får hjälp att behandla symtomen.

Vad händer i kroppen vid artros?

I alla våra leder finns en vävnad som kallas brosk. Den hjälper lederna att glida smidigt mot varandra, så vi kan röra oss. Vid artros får man en obalans i produktionen av broskets byggstenar och det bryts då sakta ner. Artros kan ge flera symtom, till exempel ledvärk, stelhet och svullnad.

Så behandlas artros

Även om man aldrig kan bli av med artros helt, så kan man behandla symtomen på olika sätt och därmed slippa smärta. Viktigast är träning, som skyddar lederna och hjälper till att reparera brosket. Utöver det är det viktigt att lära sig mer om sjukdomen och att hålla koll på sin vikt.

Joint Academy hjälper dig med både utbildning och träning, direkt i mobilen!

Informationen uppdaterades 08 januari 2019 av Vården.se

Om Joint Academy - artrosbehandling direkt via mobilen

Artrosbehandling direkt i mobilen!

Hos Joint Academy kan du få hjälp med digital behandling av knä- och höftartros. Vi är Sveriges största behandlare inom artros, och hos oss får du diagnos direkt i mobilen, enkla övningar att göra hemma och tillgång till skickliga specialister om du behöver hjälp eller har frågor.

Hur fungerar Joint Academy?

Att använda Joint Academy ska vara enkelt och smidigt. Efter att du har laddat ner appen följer du några enkla steg, för att får hjälp med dina besvär:

  1. Det första du får göra är att svara på ett antal frågor kring dina besvär och din hälsa. Utifrån dina svar kan en av våra specialister göra en bedömning och ställa diagnos.
  2. När någon av våra specialister har tittat på dina svar kontaktar vi dig för ett samtal.
  3. Om vi gör bedömningen att du lider av artros får du en personlig fysioterapeut som lägger upp en behandlingsplan. Behandlingen består av enkla övningar som är speciellt anpassade för dig.

Vi omfattas av högkostnadsskyddet och våra behandlingar är helt kostnadsfria med frikort.

Vi anpassar behandlingen efter dig

Vårt behandlingsprogram består av enkla övningar som du gör varje dag, när det passar dig. Övningarna tar inte mer än 5-10 minuter och du behöver ingen särskild utrustning. Du har även möjlighet att utvärdera övningarna efter passet, så vi kan anpassa följande dags övningar utifrån din feedback. Du får också en uppföljning med din fysioterapeut en gång i veckan, för att se hur behandlingen går och om något ska justeras.

Bli av med smärta och stelhet

Artros är en kronisk sjukdom som aldrig går att bota helt. Men det finns ändå goda möjligheter att lindra symtomen! Joint Academys patienter är överlag mycket positiva till sin behandling och hela 85 % reducerade sin ledsmärta genom övningarna.

Tveka inte att testa Joint Academy!

Du kan ladda ner appen från App Store eller Google Play.

Informationen uppdaterades 08 januari 2019 av Vården.se

Behandlingar hos Joint Academy - artrosbehandling direkt via mobilen

Artros hos Joint Academy - artrosbehandling direkt via mobilen i Malmö

Artros är världens vanligaste ledsjukdom och i Sverige drabbar den en av fyra personer över 45 år. Sjukdomen påverkar brosket i lederna och ...


Sjukgymnast / Fysioterapeut hos Joint Academy - artrosbehandling direkt via mobilen i Malmö

Under din behandling hos Joint Academy har du alltid tillgång till kunniga experter som kan svara på frågor och stötta dig. Du får en person...


Ortoped hos Joint Academy - artrosbehandling direkt via mobilen i Malmö

Hos Joint Academy hittar du många kunniga experter, till exempel ortopeder. De kan hjälpa till att ställa diagnos utifrån dina besvär, och k...


Ont i knät hos Joint Academy - artrosbehandling direkt via mobilen i Malmö

Om du har ont i knät kan det vara ett tecken på artros. Via Joint Academy kan du enkelt få hjälp med diagnos och behandling i din mobil. ...


Ledvärk hos Joint Academy - artrosbehandling direkt via mobilen i Malmö

Ledvärk kan vara ett tecken på artros, världens vanligaste ledsjukdom. Joint Academy är inriktade på knä- och höftartros och kan hjälpa dig ...


Karta - Malmö

Omdömen


Frågor